söndag 6 januari 2013

Full fart 2013

Då var det redan nytt år. 2012 gick i en rasande fart och det hände väldigt mycket för mig under det gångna året. Jag har jobbat på tre olika arbetsplatser och parallellt med det också färdigställt Kurt Cobain finns inte mer och haft fullt upp med lanseringen av den. Ett mycket hektiskt år, men också väldigt roligt och givande.

Nu ska jag försöka landa och varva ner. Förhoppningsvis ska jag ha tid att skriva också.

Kurt Cobain finns inte mer har fått många fina recensioner, vilket jag är sjukt tacksam över. Kurtan ligger även mig väldigt varmt om hjärtat. Dessutom är det så fint att den har hamnat på flera bokbloggares årsbästa-listor. Här följer några:

Unga böcker "Årets mest bitterljuva och poetiska: Kurt Cobain finns inte mer (Hanna Jedvik). Det här är en riktigt, riktigt bra bok med alla sina musik- och och tidsreferenser, en enastående vänskaps- tillika kärlekssaga, som aldrig grottar ner sig i onödiga detaljer utan bara flyter på och får läsaren att i sin tur flyta med, i en språkdräkt som är beundransvärd." 

Litteraturmagazinet - Jonna Lindberg "Kurt Cobain finns inte mer av Hanna Jedvik. En berättelse skriven till en vän, till vänskap, med mycket känslor och musik runtom. Om hur stark en vänskap kan vara, vad man faktiskt gör för sin vän och hur maktlös man kan känna sig när vännen mår dåligt."

Cinnamon books

Tack alla som har läst mina böcker det här året. Och tack till er som har blivit berörda och hört av er. Fortsätt göra det! Fortsätt också att läsa och skriva.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar