BOKA

För bokningar av litterärt framträdande, uppläsning, samtal eller workshops i kreativt skrivande på exempelvis skolor, bibliotek och för ungdomsgrupper kan ni kontakta Författarförmedlingen på adressen bokning@forfattarcentrum.se Jag leder även skrivarverkstäder för vuxna samt håller föreläsningar om att skriva så att det känns och vägen till att bli publicerad. Även mina föreläsningar bokas via Författarförmedlingen.

Jag tar mig också an uppdrag som moderator för panelsamtal, debatter, seminarier, utfrågningar/intervjuer i olika typer av publika sammanhang. Oftast leder jag samtal som rör sig inom områden som journalistisk, kultur, kulturpolitik, samhälle och publicistiska frågor. Publicistklubben är en av mina återkommande uppdragsgivare.  

Om ni vill anlita mig för utbildning i journalistisk, litterärt skrivande eller i podradioproduktion går det utmärkt. Jag åtar mig även produktion av podradio för företag, myndigheter, organisationer eller privatpersoner. I de fallen kan vi komma överens om en uppgörelse som passar er så att ni kan lägga kraften på innehåll och där jag tar hand om allt det praktiska och tekniska som rör redigering, ljudmix och publicering. 

Det går även bra att anlita mig för rådgivning i media- och/eller kulturfrågor eller för extern återkoppling av radioprogram, tidningar, tv-produktioner eller andra medie- och/eller kulturrelaterade verksamheter. Jag tar mig även an uppdrag som rör att utveckla arbete med genus- och mångfaldsfrågor. Mejla då mig på hanna.jedvik@gmail.com

Har du skrivit en text eller ett bokmanus och vill anlita mig som lektör? Skriv till mig på hanna.jedvik@gmail.com så kommer vi överens om arvode och förutsättningar. Självfallet är även förlag välkomna att kontakta mig angående lektör- eller redaktörsuppdrag. 

Det går så klart utmärkt att kontakta mig för journalistiska frilansuppdrag, så som litteraturkritik, essäer/kulturtexter, reportage, artiklar och personporträtt - allt inom ramen för samhällsbevakning och/eller det breda kulturområdet. 

För mediaförfrågningar kontakta karin.rowland@rabensjogren.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar