torsdag 14 juli 2011

Bright Eyes och midsommar

Jag vet att det var evigheter sedan jag bloggade. Min hjärna har behövt skala ner lite på aktiviteter nu när semestern närmar sig. Vi får börja med att backa tillbaka till midsommar. Så här fin är himlen kl 00 på natten från vardagsrumsfönstret i min sommarstuga.
På sommaren måste man äta glass med jordgubbar på ett regnvått trägårdsbord.
Var på festivalen Where the action is i Slottsskogen här i Göteborg. Där såg jag underbara fina Bright Eyes som jag tycker så mycket om. Senast jag såg Conor Oberst var också med hans Bright eyes på Arvikafestivalen för flera år sedan. Då kör de mer från A digital ash in a digital urn. Bättre spelning och det var mer överväldigande. Även om det var fint nu också.
Glasvegas i kvällssolen. Eller rättare sagt, solen stod fortfarande högt på himlen trots att klockan var runt nio på kvällen.
Ormskräcken slog till en dag på väg till stranden när jag var på landet. Blev stående uppflugen på en hög sten i en evighet. Ormen ville inte flyta på sig. Jag fick skutta ner till slut och ta mig förbi. God only knows how.
Kors vad det vimlar av segel idag... Inte engelska flottan, vad jag vet. Min mamma och en av mina bästa vänner bor på Brännö i Göteborgs södra skärgård. Mycket skönt att kunna åka dit på helgerna och få sig ett dopp, frisk luft och tystnad. På vägen dit även en och annan segelbåt.
Brännö igen. Bad.
Grillning på berget utanför mitt hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar